Ge ett bra intryck som företag

Det sägs att det första intrycket ofta blir det bestående. Därför är det mycket viktigt att ge ett professionellt första intryck det ska ske genomtänkt och utstråla kvalitet. Det kan ske genom presentreklam men även med en genomtänkt och snygg approach vid mässor och event.

Tänk på färgsättning

Färgen på din utställningsmonter är viktig. Visst ska den dra till sig uppmärksamhet men samtidigt vara sober och ger intryck av att vara seriös. I en del sammanhang kräver arrangören av mässan eller utställningen att färgerna hålls inom ett visst segment, de får till exempel inte vara för blanka. Det finns alltid hjälp att få hos mässarrangören.

Hur ser det ut hemma?

Även i ditt hem är färgvalet viktigt. Det har en tid varit populärt med vitt i olika ny anser inspirerat av hus runt Medelhavet. Nu verkar den trenden har vänt och vi ser ett större intresse av färg i olika miljöer, det kan vara hemma men även på kontoret. Varför inte besöka en mässa bara för färg där du kan välja och blanda till den färg och nyans du önskar. Där har du alla chanser att bli inspirerad både för ditt privatliv och ditt arbetsliv.