Håll koll på börsen och aktier

I dessa tider så finns det alltid en risk att börsen både stiger och sjunker. Har man aktier så gäller det att man håller koll på börsen och aktier som man äger. Det gäller också att se vilka aktier som kan vara intressanta att investera i.

Allt går via nätet idag och man får en relativt bra koll hos banker och de som handlar med aktier. Dock så kan det vara bra att fysiskt skriva ner vilka aktier som man har ett intresse av. Så klart så går det inte att skriva ner hur börsen går upp och ner men det kan finnas en fördel om man hör något på nyheter eller andra som ger tips om olika aktier. En filofax är alltså alltid bra att ha med sig så man kan göra noteringar om intressanta investeringsobjekt.

Vi befinner oss just ni i början på juli 2021 och det har hänt mycket sedan vi skrev denna artikel 2015. Det är en fördel att tänka långsiktigt när man ger sig in i aktiehandeln. Och även om det går nedåt under en period så kan dina aktier hämta igen sig ordentligt under andra perioder. Vissa år kan vara riktiga guldgruvor för vissa aktier. Håll koll på vilka aktier som kan vara bra att satsa dina pengar på så får du en bar avkastning.